Е-вињета Швајцарија

Едноставно. Oнлајн. плаќаат патарина.

Избери возило:

Возила < 3,5 тони

До 3,5 т вкупна тежина

Moторцикл

Исклучиво моторцикли

Приколки

До 3,5 т вкупна тежина

Сега ново: масовна нарачка

Користете ја нашата подигнување датотека за да регистрирате многу возила во исто време.

Погоден за флоти и поголеми флоти на возила.
Регистрација во само еден процес на нарачка.
Брзо и безбедно плаќање преку Интернет.
Регистрирајте повеќе возила

Aвтоматско продолжување

Со vintrica, вашата вињета автоматски се продолжува - од година во година!

Никогаш повеќе нема да заборавите да ја продолжите и избегнувате скапи казни за патарина.
Не сакате продолжување? Можете навремено да се откажете – без никаков ризик за Вас!
Секоја година автоматски ќе имате важечка годишна вињета.

Повеќе информации

Подарете е-вињета 2024 Швајцарија

Подарете е-вињета 2024 Швајцарија

Со картичката-подарок винтрика подарувате швајцарска е-вињета. Кодот од ваучерот може да се активира за време на нарачката и е-вињетата ќе му биде регистрирана бесплатно на оној кому му се подарува. Без лепење и гребење!

Како грепка или за печатење дома
Е-вињета што може да се активира онлајн
Идеална за семејството или соработниците
Е-продавницата за ваучери

Сега ново во Швајцарија: Е-вињета! Швајцарија неодамна започна да нуди опција за плаќање патарина во форма на е-вињета. Овој напреден систем ја заменува традиционалната физичка налепница за вињета која сопствениците на возила претходно мораа да се закачат на шофершајбната на нивното возило.

Регистрирајте го вашето возило за е-вињета лесно и безбедно на оваа веб-локација! Нема повеќе да застанувате на бензинска пумпа за да купите вињета: регистрирајте ја вашата регистарска табличка онлајн за само неколку минути и плаќајте ја патарината онлајн. Едноставно, модерно и без проблеми.

Можете да започнете регистрација за е-вињета за вашето возило преку нашата веб-локација. Процесот е дизајниран да биде ефективен и лесен за користење.

Дигиталната регистрација на вашето возило со е-вињета гарантира дека сте ги завршиле сите потребни формалности. Доколку е потребно, валидноста на е-вињетата може веднаш да се активира и валидна.

Пробајте го: користете ја најмодерната форма на плаќање вињети на Интернет!

Вкупни цени со вклучен ДДВ и надоместок за услуга за обезбедување на онлајн порталот. Ќе најдете список во последниот чекор за нарачка.

Изберете електронска вињета

Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.

Платете безбедно онлајн

Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.

Продолжете да возите релаксирано

Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Никогаш повеќе не лепете! Никогаш повеќе не чекајте во редица!

Со е-вињетата повеќе не треба да излегувате од автопатот за да купите налепница. Камерите на улиците ја снимаат вашата регистарска табличка и ја споредуваат со базата на податоци.

Платете безбедно онлајн
Mastercard Visa Paypal American Express GooglePay

Дигитална годишна вињета

Безгрижно во текот на целата година со дигиталните годишни вињети.

Купи сега